اصول داشتن یک سایت خوب
- سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹
- 100 بازدید
- مقالات
امروزه داشتن یک وبسایت خوب اهمیت بسیار زیادی دارد. یک سایت حرفه ای ویژگی های مختلفی را دارد. و داشتن یک سری از ویژگی و رعایت یک سری از اصول از واجبات است اجرای هر کدام از این ویژگی ها، باعث هر چه بهتر شدن سایت خواهد شد. اهمیت یک وبسایت اینترنتی بر رشد و بهبود کسب و کارهای مختلف اعم از تجارتهای الکترونیک و حتی تجارتهای غیر الکترونیک امروزه بر هیچکس پوشیده نیست. زمانی بود که فقط فعالیتهای اینترنتی نیاز به وبسایت داشتند، اما امروزه با گسترش اینترنت هر فعالیت کاری برای افزایش سرمایه خود نیاز به یک وبسایت دارد. در حال حاضر بسیاری از شرکتها برای جذب مخاطب یا ارتباط با مخاطبین فعلی خود از طراحی سایت برای کسب و کارشان استفاه میکنند. همچنین بسیاری از فرصتهای فعالیت با همکاران خارجی از طریق وبسایت فراهم میشوند چون امکان دسترسی جهانی را فراهم می کند.
اصول داشتن یک سایت خوب
1. قبل از طرحی یک وبسایت باید بدانید که آن باید از نظر ظاهری زیبا باشد. اما مهمتر از آن این است که در وحله اول نحوه کار کردن با سایتتان را مشخص کنید، قبل از اینکه حتی سرورتان را انتخاب کنید لازم است که مشخص کنید که چه طرح و نقشههای برای سایتتان در نظر دارید. تجربه کاربری هم برای ارتباط کار با سایت مهم است و هم برای جستجوگرها. چون گوگل، علاوه بر محتوا ساختار سایت را هم برای رتبهبندی در نظر میگیرید. بنابراین شما باید از نظر بصری و ظاهری طرحی مناسب و منطقی انتخاب نمایید. تا افرادی که از سایت شما بازدید میکنند بتوانند به راحتی با آن ارتباط برقرار کرده و بتوانند منطق سایت شما را درک کنند و همچنین بتوانید در رتبهبندی گوگل بالا بیایید.
2. برای هر نوع کسبوکاری ساخت یک وبسایت ضروری است. یعنی باید اطلاعات کامل مربوط به کسبوکار را در جایی داشته باشند تا با استفاده از آن مشتریان و مخاطبانتان را از نوع کاری که انجام میدهند آگاه کنند. یا برای فروش محصولشان لازم است که از تمامی محصولاتشان تصاویر مناسب و با کیفیتی تهیه کنند. یا اگر خدمات خاصی را می توانند به مشتریانشان ارائه دهند لازم است که تمامی کارها و امور انجام شده را با ریز جزئیات، در وب سایت خود قرار دهند. همچنین می توانند نظرات و پیشنهادات مشتریانش را در سایت قرار دهند، چون مخاطبان یک سالن زیبایی دوست دارند از کیفیت کسب و کار اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند بهتر تصمیم بگیرند. به همین دلیل میتوان با قرار دادن نظرات مخاطبان در سایت، اعتماد مشتریان را بیشتر جلب کرد. می توانید سایت خود را با توجه به نیازها و علایق مخاطبانتان به صورت سفارشیسازی شده طراحی کنید تا بتوانید همیشه مخاطبان خاص خود را داشته باشید. نکته دیگر برای سایت این است که قبل از طراحی وب سایت خود، وب سایت رقبایتان را بررسی کنید، نیاز است تا بهترین رقیب خود را در زمینه شغلیتان جستجو کنید و سایت او را هم بررسی کنید و دلایل موفقیتش را بیابید، ببینید او از چه سبک محتوایی در سایت خود استفاده کرده که باعث جذب مخاطبان خود شده است.
3. ثبت اطلاعات تماس در سایت از مهمترین کارهایی است که باید انجام دهید، بنابراین باید یک صفحه مخصوص به خود داشته باشد. حتما نیاز است که در سایت خود یک صفحه مختص به اطلاعات تماس قرار دهید و همه اطلاعات، مثل: آدرس ایمیل، تلفن ثابت، در صورت نیاز تلفن همراه، فرم تماس و لینک شبکههای اجتماعی مخصوص به کسبوکار خود را در این بخش قرار دهید. تا افراد به راحتی بتوانند به اطلاعات تماس شما دسترسی پیدا کنند. زیرا هیچ چیز ناامید کنندهتر از عدم برقراری ارتباط با یک کسبوکار نیست. از آنجایی که هدف همه کسبوکارها از طراحی وب سایت این است که تعامل خود با مشتریانشان را افزایش دهند. زمانی که خواستید اطلاعات تماس و آدرس ایمیل و شبکههای اجتماعیتان را در سایت بگذارید، و آن را به صورت عکس در سایت قرار ندهید، باید قابلیت کلیک کردن روی آنها وجود داشته باشد، تا با کلیک بر روی آیکنهای شبکههای اجتماعی، مخاطب به راحتی بتواند وارد صفحه مربوطه شود و فعالیت مورد نیازش را انجام دهد. امروزه همه تلفنهای همراه هوشمند، این قابلیت را دارند که شما بتوانید بر روی لینکهای تماس کلیک کنید و مستقیماً با کلیک بر روی شماره، تماستان را ایجاد کنید. میتوانید از گوگل اپ استفاده کنید و آدرس جیمیل مورد نظرتان را وارد کنید، تا کاربران از طریق کلیک بر روی آدرس ایمیل به صورت مستقیم وارد صفحه پیامرسان شوند.
4. اطمینان داشته باشید که از اسامی صحیح و منظقی برای صفحات مختلف سایت خود استفاده کرده اید. صفحه تماس با ما یا ارتباط با ما که حتما باید اطلاعات تماس در آن موجود باشد، در صفحه درباره ما اطلاعات مربوط به تاریخچه شرکت شما وجود داشته باشد و ... در هنگام توسعه استراتژی راهبردی سایت خود، باید راهی برای برقراری تماس داشته باشید. این یعنی چیزی که مردم دوست دارند در سایت شما ببینند، بتوانند در هر صفحهای از سایت که هستند به راحتی به صفحه دلخواه خود راهنمایی شوند، سفارش خود را ثبت کتتد و به سهولت بتوانند با مجموعه شما تماس برقرار کنند. بتوانند در سایت شما عضو شوند، بتوانند به ایمیلتان دسترسی پیدا کنند، خدمات شما را ببینند، محصولاتتان را مشاهده کنند و ... شما باید در سایت خود اهدافتان را به وضوح نمایش دهید. سعی کنید خودتان را به جای مخاطب و مشتری خود بگذارید. به این فکر کنید که آنها با مراجعه به سایت شما چه میخواهند و چه اهدافی دارند. در مورد اهداف مشتریان هدف خود فکر کنید همچنین در زمانی که تصمیم دارید فروش آنلاین در سایتتان داشته باشید، باید رابط کاربری آن را بیشتر در نظر بگیرید، زیرا سایتی که فروش اینترنتی دارد باید به صورت تمام و کمال، امکانات و اطلاعات مورد نیاز را به صورت اینترنتی به مشتری ارائه دهد. تا مشتریان بتوانند به راحتی خرید خود را انجام دهند و به سایت شما اعتماد کنند.
5. توییتر، فیسبوک، لینکداین، اینستاگرام، تلگرام، پینترست، گوگل پلاس، آپارات و ... شبکههای اجتماعی هستند که امروزه افراد زیادی از آن استفاده می کنند و به آن علاقه مند هستند. در حال حاضر بسیاری از شبکههای اجتماعی وجود دارند که شما برای رشد و پیشرفت خود در کسبوکارتان، لازم است که در این شبکهها عضو باشید و اطلاعات آنها را در سایت خود قرار دهید. این کار در سئو سایت هم بسیار تاثیرگذار است. فعالیت در شبکههای اجتماعی و نمایش لینکهای ارتباطی آنها در وبسایت، برند شما را مطرح و شناخته شده میکند.
اما مسلماً صرف وجود یک سایت به خودی خود و بدون رعایت برخی از اصول نمیتواند تأثیر چندانی بر بهبود کسب و کار داشته باشد. یک سایت وقتی بر کسب و کاری مؤثر است که پارامترهایی را به عنوان یک سایت کارآمد در خود داشته باشد. اولین چیزی که در ورود به یک وبسایت توجه کاربر را به خودش جلب میکند، طراحی و ظاهر وبسایت است. کاربران ترجیح میدهند مطالب مورد نیاز خود را از وبسایتهایی استخراج کنند که ظاهر آن وبسایتها حس خوبی به آنان بدهند. وبسایتی که ظاهر مناسبی ندارد نمیتواند کاربر را برای مدت زمان زیادی در خود نگهدارد و این امر علاوه بر کاهش عملکرد مفید وبسایت، باعث بروز اشکالاتی همچون افت رتبه وبسایت در موتورهای جستجو خواهد شد.
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید